Alcatel-Lucent wint twee awards voor permission-based mobile marketing oplossing

2 dec

Optism™ slaat brug tussen mobiele service providers, klanten en adverteerders

Rijswijk, 2 december, 2010 – Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) heeft recentelijk twee awards gewonnen voor de permission-based mobile marketing oplossing, Optism™. De awards zijn uitgereikt tijdens het Mobile Marketing Forum in Los Angeles en het World Brand Congress in Mumbai, India.

Op 18 november jl. heeft de MMA (Mobile Marketing Association) bekend gemaakt dat Alcatel-Lucent’s Optism™ in Los Angeles de “Mobile Marketing Academic of the Year award” heeft gewonnen voor de kwantitatieve studie, “market & customer insight mobile advertising”.

Het onderzoek, gericht op de eindgebruiker, heeft ruim 2,200 Millennials (Generatie Y, geboren tussen 1980 en 2000) uit 11 verschillende landen gevraagd naar hun houding ten opzichte van mobile advertising en meer specifiek naar hun mening over onderwerpen als, opting-in en het delen van persoonlijke informatie zoals interesses en hobby’s in ruil voor relevante advertenties.

De tweede award werd verleden week uitgereikt tijdens het World Brand Congress in Mumbai, India. Thomas Labarthe, vice president Alcatel-Lucent Optism™, ontving de 2010 Award voor Brand Leadership. Met het winnen van deze prijs kreeg Labarthe erkenning voor zijn leiderschap in het neerzetten van het merk Optism™.

Optism™ is de permission-based mobile marketing oplossing van Alcatel-Lucent die een brug slaat tussen service providers, klanten en adverteerders. Zo stelt Optism™ mobiele service providers in staat om een hoogwaardige responsieve, op toestemming en voorkeuren gebaseerde mobiele klantendatabase te creëren die adverteerders gemakkelijk toegang biedt tot een publiek dat mobiel adverteren heeft geaccepteerd.

Meer informatie over Alcatel-Lucent Optism™ kunt u hier vinden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: