Over Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) is een internationaal opererende ICT-dienstverlener en partner voor de transformatie van netwerken naar de volgende fase in communicatie. Alcatel-Lucent is een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services. Het bedrijf profiteert van de ongeëvenaarde technische en wetenschappelijke expertise van Bell Labs, een van de grootste innovatieorganisaties in de communicatiemarkt. Met activiteiten in meer dan 130 landen en het meest ervaren wereldwijde serviceteam in deze sector is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Alcatel-Lucent realiseerde in 2009 een omzet van 15,2 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie: www.alcatel-lucent.com.

Kernactiviteiten

Multimedia & Rich Communication, Breedband Netwerken, Operations Management, Business Change Management en Application Exposure.

Specialisatie

Alcatel-Lucent biedt producten, oplossingen en diensten voor de levering van spraak-, data- en videocommunicatiediensten en is een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services.

Doelgroepen

Serviceproviders, overheden, gezondheidszorg, energie-/nutsbedrijven, transport, financiële dienstverlening en media & entertainment in de hele wereld.

%d bloggers liken dit: