FttH Congres 2010: slimme mensen in een slim land

21 okt

Ben Verwaayen
(CEO Alcatel-Lucent)

“Glasvezel is de basis van een digitale kenniseconomie. Net als onderwijs hoort glasvezel tot slimme prioriteiten voor iedereen die begrijpt waar de toekomst ligt.”

De rol van glasvezel in de Nederlandse kenniseconomie

Het FttH Congres 2010 richt zich op de rol van glasvezel als infrastructuur voor de Nederlandse kenniseconomie in de (nabije) toekomst.

Het FttH Congres 2010, georganiseerd door het FttH Platform Nederland en GlasVezel.nu,  is een platform waar sleutelfiguren uit de Nederlandse samenleving hun visie geven op deze ontwikkeling van de Nederlandse kenniseconomie en de rol van glasvezel daarin. Maar dat ‘slimme’ land komt er niet vanzelf. Daarom ontmoeten bedrijfsleven, wetenschap, overheid en burgers elkaar op het FttH Congres 2010, om tot concrete stappen te komen om deze ambitie vorm te geven. U kunt daar deel van uit maken.

Naast gezaghebbende sprekers zijn er innovatieve voorbeelden van het ‘slimme leven’ en kunnen bezoekers zelf hun ideeën vormgeven. GlasVezel.nu verzorgt een side track waarin vertegenwoordigers van (lokale) overheden inzicht krijgen hoe vraagbundelingstrajecten door bewonersinitiatieven te werk gaan.

Op het lunch- en demoplein kunnen de bezoekers toepassingen zien van intelligente gebouwen, innovatieve glasvezeldiensten en de technologie van morgen.

Kortom: Vertegenwoordigers uit de gehele waardeketen kunnen zich gedurende dit congres laten informeren en elkaar ontmoeten. Doe mee en schrijf u nu in als deelnemer aan dit unieke congres.

 

%d bloggers liken dit: