Otto Rompelman KPN Group Sales Director Alcatel-Lucent

12 okt

Rijswijk, 12 oktober 2010 – Alcatel-Lucent heeft bekend gemaakt dat Otto Rompelman per 1 oktober is aangesteld als KPN Group Sales Director.

 

Otto rapporteert aan Jeanine van der Vlist, Country Managing Director, Alcatel-Lucent Nederland en is in zijn rol verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de sales- en business development activiteiten binnen de KPN Group en haar dochterondernemingen in Nederland, België (BASE) en Duitsland(E-Plus).

“Met een sterke focus op Mobiele data, IPTV en Triple-play, bedient KPN in Nederland met verschillende merken de vaste en mobiele markt. In Duitsland en België volgt KPN een meer-merkenstrategie in de mobiele markt en neemt daar met E-Plus en BASE een derde positie als challenger in,” aldus Jeanine van der Vlist, Country Managing Director Alcatel-Lucent Nederland. “Met de aanstelling van Otto Rompelman als KPN Group Sales Director kunnen we Alcatel-Lucent’s internationale activiteiten gerichter afstemmen op KPN’s ambitie om topspeler in de Europese telecommarkt blijven.”

 

Otto brengt ruim 30 jaar (inter-)nationale kennis en managementervaring op het gebied van Telecommunicatie en ICT-oplossingen met zich mee. Voorafgaand aan zijn benoeming bij Alcatel-Lucent, vervulde hij bij Global Crossing Ltd. de rol van Sales Director Carrier & Infrastructure Sales Europe.

 

 

%d bloggers liken dit: