Jeanine van der Vlist uitgeroepen tot CEO van het Jaar

8 okt

Rijswijk, 8 oktober 2010 – Jeanine van der Vlist, Managing Director van Alcatel-Lucent Nederland is op donderdagavond 7 oktober 2010, door de lezers van het vakblad Computable uitgeroepen tot CEO van het Jaar.

 

v.l.n.r.: presentatrice Froukje de Both, Jeanine van der Vlist en Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

 

De bijbehorende award werd tijdens een feestelijke avond in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam uitgereikt door presentatrice Froukje de Both en Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

Jeanine van der Vlist is sinds november 2009 Managing Director van Alcatel-Lucent Nederland. Voordat Van der Vlist bij Alcatel-Lucent in dienst trad, was zij CEO van wireless-telecomprovider Worldmax, een initiatief van Intel Capital en Greenfield Capital Partners en vervulde ze zes jaar de rol van General Manager bij Dell Nederland. Van der Vlist begon haar loopbaan bij ICL (nu Fujitsu Services), waar zij in 1998 werd benoemd tot General Manager van de Operational Services Division.

“Deze award mag dan mijn naam wel noemen, maar ik zie het vooral als erkenning en waardering voor alle mensen, collega’s, klanten en partners die mij helpen om succes te kunnen behalen. Samen zorgen we ervoor dat ICT-ontwikkelingen hun weg blijven vinden naar de Nederlandse gemeenschap,” aldus Jeanine van der Vlist, Managing Director, Alcatel-Lucent Nederland. “Ik zie nog ongelooflijk veel nieuwe mogelijkheden voor o.a. de telecom-industrie, het onderwijs, de energiemarkt, openbare veiligheid en de zorg.”

Bij de verkiezing van CEO van het Jaar, nam Van der Vlist het op tegen de collega-ceo’s Alexandra Schless van hostingbedrijf  TelecityGroup, Marco Lesmeister van ict-dienstverlener Kender Thijssen, Kees Rijkhof van ict-dienstverlener Avantage en Leen Zevenbergen van de beursgenoteerde ict-dienstverlener Qurius.

%d bloggers liken dit: