Gerard den Hollander nieuwe HR Leader Alcatel-Lucent Nederland

5 okt
Rijswijk, 5 oktober 2010 – Gerard den Hollander is per 1 oktober benoemd tot Human Resources Leader van Alcatel-Lucent Nederland.
Gerard treedt toe tot het management team dat onder leiding staat van Jeanine van der Vlist, Country Managing Director, Alcatel-Lucent Nederland.
In zijn rol is Gerard verantwoordelijk voor de definitie en implementatie van de HR-strategie binnen de Nederlandse organisatie. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op het ontwikkelen, binden en aantrekken van talent.
“In onze snel veranderende wereld hebben we niet alleen te maken met business uitdagingen, maar ook met de gerelateerde veranderingen op het gebied van HRM,” aldus Jeanine van der Vlist, Country Managing Director, Alcatel-Lucent Nederland. “Gerard heeft ruim 19 jaar ervaring in het HR-vak. Hij is in diverse branches werkzaam geweest, waaronder in de telecombranche bij Ericsson en AT&T. De laatste jaren is hij actief geweest als interim HR manager binnen
(inter-)nationaal opererende organisaties. “De kracht van Gerard zit ‘m in zijn vermogen om onze business uitdagingen te kunnen vertalen naar eigentijdse HR-oplossingen, waarbij hij steeds de verbinding weet te houden op alle niveaus binnen de organisatie”.
%d bloggers liken dit: