Bas Oberndorff Sales Director Alcatel-Lucent Nederland

23 jun

Rijswijk, 23 juni 2010 – Alcatel-Lucent heeft bekend gemaakt dat Bas Oberndorff (38) per 1 juni is aangesteld als Sales Director. Bas treedt toe tot het management team en rapporteert aan Jeanine van der Vlist, Country Managing Director, Alcatel-Lucent Nederland.

In deze rol geeft Oberndorff leiding aan het sales team dat zich richt op alle telecom- en kabel operators in Nederland, met uitzondering van het KPN-account.

“De vraag van de eindgebruiker naar innovatieve multimedia applicaties en diensten neemt nog steeds toe”, aldus Bas Oberndorff, Sales Director Alcatel-Lucent. “ De application enablement strategie die Alcatel-Lucent volgt, sluit naadloos aan op de marktontwikkelingen én mijn ambitie om me te kunnen buigen over complexe telecommunicatie vraagstukken.

Bas brengt ruim 14 jaar kennis en ervaring op het gebied van IT en Telecom met zich mee. Voorafgaand aan zijn benoeming bij Alcatel-Lucent, heeft hij diverse commerciële management functies vervuld in zowel de IT- als de telecom industrie. De afgelopen 3 jaar was hij als Director Global Segment Dell Nederland verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen in de grootzakelijke markt.


Over Alcatel-Lucent

Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) is de vertrouwde partner voor de transformatie van netwerken naar de volgende fase in communicatie. Het bedrijf werkt voor serviceproviders, ondernemingen en strategische sectoren zoals defensie, energie, gezondheidszorg, transport en overheden in de hele wereld. Alcatel-Lucent biedt oplossingen voor de levering van spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers. Alcatel-Lucent is een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services. Het bedrijf profiteert van de ongeëvenaarde technische en wetenschappelijke expertise van Bell Labs, een van de grootste innovatieorganisaties in de communicatiemarkt. Met activiteiten in meer dan 130 landen en het meest ervaren wereldwijde serviceteam in deze sector is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Alcatel-Lucent realiseerde in 2009 een omzet van 15,2 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie: http://www.alcatel-lucent.com.

%d bloggers liken dit: