EspritXB verlengt Managed Network Operations contract met Alcatel-Lucent

26 apr

– Van netwerkgerichte infrastructuur naar servicegerichte netwerkomgeving-

Rijswijk, 26 april 2010 – Alcatel-Lucent maakt vandaag bekend dat EspritXB, de onafhankelijke ICT-operator voor zakelijke en not-for-profit organisaties in Nederland, het bestaande Managed Network Operations contract met twee jaar verlengd heeft.

Alcatel-Lucent’s GNOC (Global Network Operation Center) levert EspritXB 24 x 7 netwerk surveillance, onderhouds- en ‘trouble shooting’ diensten en is daarmee verantwoordelijk voor het managen van het volledige operationele proces van het SDH Transmissie netwerk.

“Het is voor ons van groot belang om de continuïteit en efficiëntie van onze dienstverlening te waarborgen. Zo leveren wij onze klanten niet alleen standaarddiensten maar werken we ook mee aan de verbetering van de bedrijfsvoering van onze klanten”, zegt Karl Heinz van der Made, CEO van EspritXB. “Dankzij Alcatel-Lucent kunnen wij ons richten op de snelle ontwikkeling en implementatie van nieuwe klantgerichte diensten en oplossingen. De zorg voor onze netwerkinfrastructuur laten we dan ook graag weer over aan Alcatel-Lucent.”

“De steeds toenemende vraag van de eindgebruiker naar innovatieve multimedia applicaties en diensten, maakt dat service providers zich meer richten op van het realiseren van een servicegerichte netwerkomgeving”, vult Jeanine van der Vlist, Country Managing Director, Alcatel-Lucent aan. “Bij EspritXB staan klantfocus, efficiënt werken en het optimaliseren van rendement centraal. Wij zijn er trots op dat Alcatel-Lucent gevraagd is de netwerk operations dienstverlening de komende jaren te continueren en dat we een strategisch onderdeel zijn van de klantgerichte bedrijfsvoering binnen EspritXB .”

Over Alcatel-Lucent
Alcatel-Lucent (Euronext Paris en NYSE: ALU) is de vertrouwde partner voor de transformatie van netwerken naar de volgende fase in communicatie. Het bedrijf werkt voor serviceproviders, ondernemingen en strategische sectoren zoals defensie, energie, gezondheidszorg, transport en overheden in de hele wereld. Alcatel-Lucent biedt oplossingen voor de levering van spraak-, data- en videocommunicatiediensten aan eindgebruikers. Alcatel-Lucent is een leider op het vlak van vaste, mobiele en geconvergeerde breedbandnetwerken, IP-technologieën, applicaties en services. Het bedrijf profiteert van de ongeëvenaarde technische en wetenschappelijke expertise van Bell Labs, een van de grootste innovatieorganisaties in de communicatiemarkt. Met activiteiten in meer dan 130 landen en het meest ervaren wereldwijde serviceteam in deze sector is Alcatel-Lucent een lokale partner met een wereldwijd bereik. Alcatel-Lucent realiseerde in 2009 een omzet van 15,2 miljard euro en het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs. Voor meer informatie: www.alcatel-lucent.com

%d bloggers liken dit: